Zametání chazarské chátry pokračuje jak v USA, tak i v Japonsku a jinde po celém světě.

4. 7. 2017

Intel od Benjamina Fulforda – mluvčího Společnosti Bílého Draka.

Plošná demontáž Chazarské mafie již postupuje na celém světě. Největší akce se ukázala na nejvyšších místech Vatikánu, kde byl suspendován vatikánský ministr financí a šéf č. 3, australský kardinál George Pell, hned jak byl obžalován ze znásilňování dětí. Výsledkem je, «že všichni pedofilové se nacházejí ve stavu paniky», tvrdí úředníci Pentagonu. František zbavil funkce církevního učitele a i dalšího předáka, kardinála Gerharda Muellera, aus seinem Posten, a nahradil ho umírněným chlapíkem.

Suspendování Pella z funkce ministra financí téměř jistě souvisí s děním v Bougainville a Papui-Nové Guineji, oblastech pod kontrolou Austrálie, a tedy s oblastí v kompetenci Pella, informují zdroje Společnosti Bílého draka. Objev, že pouze přibližně 3% peněz z prodeje nerostného bohatství z Papuy-Nové Guineje jde ve prospěch domácího obyvatelstva, je zcela v rozporu se sliby papeže Františka, že katolickou církev chce změnit na «chudou církev pro chudé».

Plán Společnosti Bílého draka, s podporou armády USA a Ruska podložit kryptoměnu zlatem z Bougainville a obejít tak stávající finanční systém ovládaný Vatikánem a Chazarskou mafií, očividně pouze urychlil rozhodnutí Vatikánu propustit kardinála Pella.

Zbavení funkce němce Müllera, jehož mnozí vnímali jako vůdce odporu proti postupům papeže na zjednodušení provozu církve, je významnou prohrou pro Chazarskou mafii a její loutky, vysvětlují zdroje zednářské lóže P2. Toto zbavení funkce by mohlo mít důsledky pro Maltézský řád, ve kterém došlo k německo-britskému rozkolu, který vedl k patové situaci na čele tohoto nejdůležitějšího vojensko-duchovního řádu západního světa. To zase ovlivní způsob, jakým bude vedený vojensko-průmyslový komplex v USA.

Jinými slovy, fanatická odnož, která by ještě stále velmi ráda rozpoutala Třetí světovou válku, ztratila své nejdůležitější podporovatele, tvrdí zdroje Společnosti Bílého Draka.

Dalším důležitým posunem posledního týdne byl příjezd letadlové lodi USS George Bush k břehům Izraele. Internetová stránka Mosadu, Debka, vyjádřila zděšení z přítomnosti této letadlové lodi, protože očividně nepřišla proto, aby zaútočila na Írán nebo Sýrii.

http://www.debka.com/article/26124/Who-Is-the-Bush-carrier-meant-to-deter-Not-Iran

Zdroje Pentagonu uvádějí, že: „.. příchod letadlové lodě do Izraele ve skutečnosti znamená jednoznačnou zprávu, že USA a Rusko by se souhlasem Rady bezpečnosti OSN mohli vytvořit leteckou a námořní blokádu, s cílem vynutit mírovou dohodu a vrácení Golanských výšin Sýrii.“

Vojenské jednotky Íránu, Rusů a Hizballáhu se již nacházejí u hranic Izraele, a teď to vypadá tak, jako by se vojsko USA chystalo podpořit nepřátele namísto ochrany Izraele, aby konečně ukázali tomuto kriminálnickému státu (p.př.. není to „stát“, ale jen obsazené území!, čili „projekt“), kde jsou hranice.

Rodina Saúdů vládnoucí v Saúdské Arábii, jejíž členové se mezitím vyklubali jako chazarští satanisté a ne jako muslimové, bude také donucena přestat s podněcováním nepokojů, teď, když je izolovaná od zbytku muslimského světa. To je také důvod, proč je saudsko-izraelská soldateska Daesh stále menší a menší.

Číňané zvyšují tlak na Saúdy a trvají na tom, aby jim Saudi už víc neprodávali ropu za chazarské čili takzvané americké dolary. Saudům už brzy nezbude nic jiného, než vzdát se petrodolarů, jak shodně potvrzují zdroje z CIA a Pentagonu.

Třetím velkým posunem posledního týdne byla historická prohra vládnoucí Liberální demokratické strany [LDP] v Japonsku ve volbách v prefektuře Tokio. Guvernérka Yuriko Koike a strana Kómeitó podporována buddhistickým hnutím soka Gakkai zde zaznamenali přesvědčivý úspěch, kdy dokázali získat 79 ze 127 křesel, zatímco LDP získala už jen 23 křesel, pak jako dříve disponovala 57 křesly.

Tato ztráta znamená, že chazary ovládaná vláda premiéra Šinzóa Abeho a LDP v národních volbách, které se budou zřejmě v důsledku této prohry v Tokiu brzy konat, zaznamená podobnou ztrátu, tvrdí zdroje pravého křídla v Japonsku. Z toho vyplývá, že éra loutkových vlád poválečného Japonska, sestávajících z Korejců předstírajících, že jsou Japonci, se konečně končí.

Něco podobného bylo slyšet z korejského poloostrova, v podobě nabídky Jižní Koreje na uzavření mírové smlouvy se Severní Koreou, která zvyšuje pravděpodobnost toho, že umělé rozdělení tohoto poloostrova se také brzy skončí

Http://timesofindia.indiatimes.com/world/rest-of-world/south-korea-to-offer-peace-treaty-to-north/articleshow/59367352.cms

New York Times, CNN a další chazary ovládaná propagandistické média v US budou nuceny zveřejnit opravy a propustit reportéry, jejichž nehorázné lži a propaganda se mezitím staly očividnými.

Zdroje CIA tvrdí, odstranění Chazarské mafie z US mocenské struktury je téměř úplné, proto jsou nyní ohlášovány změny také v Asii.

Také armáda USA usiluje o vytvoření vlastní kosmické jednotky, a prezident Trump podepsal nařízení, kterým má být znovu ustavena Národní rada pro vesmír (National Space Council). To vše naznačuje, že vojensko-průmyslový komplex v USA bude konečně ochoten odtajnit tajné vesmírné programy, jak to zastánci těchto programů již dlouho požadují.

Tyto zásadní turbulence přicházejí před summitem G20, který se bude konat 7. a 8. července v německém Hamburku, a od kterého se očekává, že se stane klíčovou událostí.

V jeho předvečer vidíme několik vážných strkanic mezi Čínou a USA, ve kterých dochází k velkým pnutím. Nejdůležitější z toho je to, že zdroje Pentagonu naznačují, že minulý týden sestřelili jeden čínský satelit

https://www.nasaspaceflight.com/2017/07/long-march-5-lofts-shijian-18/

Zdroje Pentagonu informují i o dalších krocích, které naznačují, že doba lichotek mezi čínským prezidentem Si Ťin-pchingem a Donaldem Trumpem skončila. Například došlo k rozhodnutí USA o dodávce zbraní pro Taiwan, sankcím USA uvaleným na Čínskou banku, dovozním clům na ocel a jiným drobnostem, jakož i k vyslání torpédoborce k Paracelským ostrovům v Jihočínském moři.

Číňané se samozřejmě na to všechno nedívali nečinně a vyslali vojenské lodě a bojová letadla, aby se americkému torpédoborce postavili. Není pochyb, že Čína v posledním týdnu provedla i symbolickou vojenskou akci proti Indii, a to právě v době setkání mezi indickým premiérem Narendra Modim a Donaldem Trumpem. Číňané již dříve oznámili svým kolegům z USA, že mají všechny technické předpoklady k tomu, aby Indii během dvou měsíců obsadili, pokud to bude nutné.

Vypadá to, jakoby Rusko během nadcházejícího summitu G20 zaujmulo roli rozhodčího mezi Čínou a USA. Trump se tam poprvé setká se svým kolegou Vladimírem Putinem, a zdroje Pentagonu tvrdí, že jeho úkolem je ukončit spory mezi Ruskem a USA, vyvolané chazary v USA.

Zdroje Společnosti Bílého draka v Rusku tvrdí, že některé uplynulé US akce vyvolaly v Rusech hlubokou nedůvěru vůči Američanům. Přesto ruský ministr zahraničí Sergej Lavrov a jiní ruští úředníci opakovaně prohlašují, že Rusové upřednostňují vyvážený politický světový systém, kterému nedominuje jediná velmoc.

Na závěr informace, kterou získal autor této zprávy: jistá skupina složená z vůdců nejdůležitějších náboženství na světě vydala 14. června společné prohlášení lidstvu, aby se lidé sjednotili a vytvořili přátelství mezi náboženstvími

http://iqra.ca/2017/worlds-religious-leaders-unite-to-issue-an-urgent-message-to-humanity/

Zdroj a komentáře angličtině:

http://benjaminfulford.net/

Zdroj a komentáře ve španělštině:

http://benjaminfulfordcastellano.wordpress.com/

Deja un comentario