Zoufalý protiútok satanistické mafie selhává na všech frontách, a osvobození lidstva se blíží .

06-03-17.

Týdenní komentář Benjamina Fullforda – mluvčího Společnosti Bílého Draka.

Jsme svědky rozličných zoufalých snah Chazarské mafie nebo-li uctívačů Satana, zvrátit své nedávné porážky a zůstat u moci po celém světě. Nicméně, tyto snahy se hroutí na všech existujících frontách a stále víc a víc významných satanistů prostě mizí ze světa.

Nejdivočejší bitvy vypukly ve Washingtonu, kde jsou satanisté propagůjí svůj příběh «Udělali to Rusové!», aby tak odstranili generalního prokurátora Jeffa Sessionse a zabránili zatýkání politických vrahů dětí. Zdroje z Pentagonu nám potvrdili, že od té doby, kdy Donald Trump převzal úřad prezidenta Spojených států bylo zatčeno více než 1500 pedofilů, a velká porota připravuje obvinění proti celé sérii postav z establishmetu z Washingtonu DC a New Yorku.

Dalším znamením, že se věci opravdu začali měnit, je, že jsme nyní zahájili právní kroky proti otrockým zajateckým táborům, provozovaných ve Spojených státech soukromým sektorem.

http://www.msn.com/en-us/news/us/thousands-of-ice-detainees-claim-they-were-forced-into-labor-a-violation-of-anti-slavery-laws/ Ar-AAnOvss? Li = Bbnb7Kz

Protiútok Satanistů v Americe je řízený Rothschildy a mafií Bush / Clinton, kteří proti Trumpovu režimu odvázali jejich hlavní služebníky, jako bývalého prezidenta Baracka Obamu a Jeffa Bezose z Amazonu. Minulý týden Obama oznámil, že zřídil sídlo s anti-Trumpovým poradcem Valerie Jarretovou, pouze dvě míle od Bílého domu. Tento krok byl následován Trumpovými tweety obviňujícími «zlého nebo nemocného» Obamu, že ho nelegálně odposlouchává. Naše rada pro domácího otroka Obamu: neriskovat svůj krk a svobodu jménem svých otrokářů Rothschildů.

Dlaší Rothschildův domácí otrok, Loretta Lynch, Obamův generální prokurátor, vyzývala k demostracím a k tomu, že do ulic přijde smrt a poteče krev.

http://www.wnd.com/2017/03/loretta-lynch-need-more-marching-blood-death-on-streets/

Naše rada afro-američanům je: nedovolte, aby vás tito domácí otroci zmátli na podporu protestů ve prospěch otrokářských uctívačů Satana.

Znamení intenzity boje v současné době vedeného se mohlo vidět, když Bezos nabídl mučiteli dětí a bývalý šéfu Clintonvi kampaně, Johnu Podestovi, práci v jejich propagandistické mašinérií Washington Post. Podesta také obdržel «válečné vyznamenání» z 600 miliony $ pro Washington Post-CIA negativní (Bushovu) propagandu.

https://conservativedailypost.com/trump-leak-now-points-to-bezos-hidden-600m-deal-with-obama-cia-to-feed-washington-post/

https://www.washingtonpost.com/pr/wp/2017/02/23/john-podesta-joins-the-washington-post-as-a-contributing-columnist/?utm_term=.26aa428a65a0

A přesto, byly ihned poté, co toto Bezos oznámil, vedeny tvrdé útok a permanentní útoky na servery Amazon.com.

http://www.theverge.com/2017/2/28/14765042/amazon-s3-outage-causing-trouble

U Bezose je vlmi nepravděpodobné, že by sampřežil  nějakou delší dobu, uvedly zdroje CIA i Pentagonu.

Jasné znamení, že satanisté ztratily kontrolu nad americkým lidem může být viděno také v nemohoucnosti dominantního korporátního propagandistického aparátu. Přestože průzkumy veřejného mínění ukazují, že ačkoliv bylo 88% pokrytí v hlavních korporátních médiích pro Trumpa, od jeho nástupu do úřadu záporných, průzkumy ukázaly, že 79% Američanů vidělo jejich řeč minulý týden před spolejenými částmi Kongresu příznivě.

https://www.rt.com/usa/379270-mrc-study-trump-negative-coverage/

Podívejte se na vyjádření Nancy Pelosi, demokratické vůdkyně Demokratické strany, během Trumpovi řeči. Zdá se mi, že někdo (nebo nějaká entita) má smrtelný strach.

Snad nejstarší satanista z nacistická frakce, který musí být zničen, jakmile to jen bude možné, je Bill Gates z Microsoftu. Podle informací z japonské vojenské rozvědky staví  Bill Gates obrovský komplex podzemních bunkrů v Karuizawa, Japonsku. Gates pracuje s jeho hlavním japonským sluhou Masayoshi Son ze Softbank  a Yasuyuki Nambu z Pasona Group. Společnost Softbank převzala kontrolu nad Fortress Investment Group.

https://www.forbes.com/sites/antoinegara/2017/02/15/softbanks-big-fortress-takeover-is-a-bet-on-infrastructure-senior-housing-and-mortgages/#6cae43fc3733

To znamená, že nyní ovládá společnost Musashi Ingeneering, která pořádá japonské volby. Je samozřejmé, že jsou to jen služebníci Rothschildů v Japonsku.

Agenti pracující pro francouzskou větev rodu Rothschildů, Davida (hledán policií za podvod) a Benjamina (obviněn z genocidy Pygmejů) de Rothschild, se v poslední době snažili nalákat spisovatele do pasti v Akasaka Nambu, Tokiu. Japonské prameny uvádějí, že Nambu a jeho syn se nyní stali cílem křídla pravičáků podporujících císaře.

Rodina Rothschildů se stala nakonec zodpovědnou za tsunami z 11. března 2011 a jaderný teroristický útok (zde známý v Japonsku jako «3/11») proti Japonsku a zoufale se snaží udržet své služebníky u moci, aby se zabránilo odplatě za tento vražedný útok. Nicméně, Rothschildové již bitvu prohráli a její  Japonská síť je demontována.

Mnoho čtenářů se mě ptá, proč je Dalajláma součástí seznamu satanských subdodavatelů. Tady, v zájmu zpřístupnění, musím přiznat, že mám osobní zášť vůči Dalaj lámovi. On a uctívači Satana na mě poslal severokorejského agenta, aby mi zruinoval život. Místo toho,se do mě zamilovala a otěhotněla s naším synem. Když  byla pět měsíců těhotná, tak ji nepálský obchod, kde působila, poslal do Nepálu na misi k nákupu zboží do prodejny. Když se tam dostala, zdrogovali ji, a když se probudila v nemocnici, již nebyla těhotná.

Majitel obchodu uvedl, že jeho otec, který pracuje pro Dalaj lámu, řekl, že to udělal na rozkaz dalajlámy. Jinými slovy, to má svatý člověk je vrah dětí. Po tomto, (moje) přítelkyně šla na japonskou policii s falešnou informací, že jsem bral drogy a zneužíval ji. Když jsem ji s tím konfrontoval, tak mi řekla, že její rodině byla vyhrožováno smrtí, kdyby to neprovedla. Tak, to je můj osobní důvod, proč mám osobní zášť vůči Dalajlámovi. Také jsem se mu podíval do očí a můžu říct, je je v  nich hluboké zlo. Brzy zemře stejně tak, jako jeho duše. Nikdy se znovu nepřevtělí, bude dezintegrován na věky.

V každém případě, to navazuje na nedávné skryté hrozby Billa Gatese, že dosjde k vzvraždění «více než 30 milionů lidí».

https://www.forbes.com/sites/brucelee/2017/02/19/bill-gates-warns-of-epidemic-that-will-kill-over-30-million-people/#5053abfe282f

Bylo také několik zpráv o biologických bojových látkách, které se šíří, podle japonského vojenského zpravodajství, po celém světě. Po vyhlášení Gatese se samo Tokio ocitlo pod těžkým útokem z radioaktivních jedů chemtrails. Všichni, které tady dobře znám, včetně mě, jsme v poslední době hodně kašlali. Nicméně, útoky na Tokio byly rozptýleny a nebyla zjištěna žádná úmrtí. Čínská a indická vláda také říká, že proti nim jsou používány biologické bojové látky (čínský článek pochází z roku 2013).

http://www.eurasiareview.com/27022017-is-india-under-weaponized-biological-attack-oped/

http://www.dailymail.co.uk/news/article-2307170/China-bird-flu-outbreak-Officer-accuses-United-States-secret-biological-attack.html

Zatímco Sorcha Faal je rozvědka amerického námořnictva a jejich zprávy jsou často až 90% dezinformace, následující zpráva vychází z biologických-bojových útoků po celém světě a je větší pravděodobností pravdou. Co není pravda, je rozhovor o genocidě, protože agenti biologických zbraní byli bezmocní.

http://www.whatdoesitmean.com/index2254.htm

Bill Gates je v současné době aktivně pronásledován, a americká armáda byl informována skrze Společnost Bílého Draka, aby obsadila jeho bunkr v Karuizawa CO NEJDŘÍVE. Gatesův majetek v USA musí být také co nejdříve zkonfiskován. Bill Gates má sídlo poblíž Seattlu, ve Washingtonu, kde má pokoj plný kostlivců vyhrazený k uctívání smrti, jak sdělil jeden high-tech oligarcha, který ho navštívil.

Mezi dalšími významnými satanisty, kterým došlo, že koncert končí, a kteří se snaží uprchnout je král Salman ze Saúdské Arábie vyhradil pět pětihvězdičkových luxusních hotelů na Bali, v Indonésie pro svůj doprovodu, včetně 25 princů. Salman bude usilovat o ochranu před Indonésii, Malajsií a Čínou, ale nedostane se mu jí, řekli naše zdroje ze CIA.

Důvodem, proč Salman uprchl, je podle zdrojů Pentagonu to, že kampaň proti DAESH (Poznámka pro čtenáře: Rozhodli jsme se neuržet dále bohyni Isis tím, že se její jméno bude přidružovat této satanských teroristů) se rozšířila do Jemenu. Saudové, ve spolupráci s francouzským ropný gigantem Total, porušili mezinárodní právo tím, že kradou 65% ropz z Jemenu.

http://ahtribune.com/world/north-africa-south-west-asia/war-on-yemen/1537-saudi-arabia-yemen-oil-total.htm

Další satanistou hledajícím útočiště je izraelský premiér Benjamin Netanjahu. Netanjahu požádal ruského prezidenta Vladimira Putina o ochránu poté, co se Izraeli pohrozilo zničením všech jeho jaderných zařízení, pokud nebude aktivně jednat proti satanistům, říká ruská FSB a další zdroje. Ruské zdroje také říkají, že tato ochrana nebude poskytnuta.

Americký arcibiskup John «Daesh» McCain hledal ochranu u tureckého prezidenta Erdogana a ani ten ji nedostane, řekli zdroje z Pentagonu.

Lidstvo bude brzy vysvobozeno.

Zdroj a komentáře angličtině:
http://benjaminfulford.net/
Zdroj a komentáře ve španělštině:
http://benjaminfulfordcastellano.wordpress.com/

Deja un comentario